Hirdetésekvicces oldal csajoknak

Chippendale Boys

 

Az "Chippendale Boys" áll az Ön rendelkezésére csinos hölgyekkel és urakkal egyetemben, mindenféle szolgáltatással.

A hostess és modell feladatok mellett a bővebb palettán szerepel még a filmes világhoz közel álló "video"- kategória, ami széles körben tárul az érdeklődő felé. Itt értendő a TV-ben való szereplés (statiszta), továbbá az internethez kapcsolódó apró reklámfilmek, marketing anyagok illetve termékbemutatások kisebb videó bejátszásai is.

Szintén a hatáskörünkbe tartozik a csomagküldő szolgálatunk, amit egyéni elképzeléseik és előre megbeszélt terveik alapján kivitelezünk. Kérés szerinti ruha, illetve kellékek, felszerelések beszerzése, szervizelése, s mindezek lebonyolítása, kivitelezése is a mi feladatunk. Ön csak a nevét adja hozzá, és kedvese előtt büszkén állhat e csodálatos meglepetés után! Legyen lovagias, legyen egy vérbeli szerető férj, vagy élettárs! Higgye el megéri!

A sofőrszolgálatunk is bármikor áll az Önök rendelkezésére országos szinten, előre megbeszélt időpont egyeztetés után.

Megpróbálunk a fiatal társadalom segítségére lenni és az ambiciózus fiúk, lányok számára újabb területeket feltárni a fotós és modell szakma tárházában.
Egyedi elképzeléseit is vigye bele, ne féljen elmondani nekünk, a nálunk dolgozó lányok várják szeretettel!
Nagy hangsúlyt fektetünk, a kultúrált körülményekre, a diszkrécióra, a minőségre és nem utolsó sorban a pontosságra és a megbízhatóságra! Hölgyeinket megbeszélés után bárhová elszállítjuk az ország egész területén!
Escort lányaink, show girl-jeink, és chippandale fiúk tarkítják a cég választékát, akik szívesen mennek szülinapi- névnapi bulikra, meglepetés party-kra, DISCO klubbokba, Night klubbokba, stb... fergeteges sztripp- és leszbi show-val. Külön kívánságra pedig hölgyek tömege előtti chippandale show-val!!!

Tel.:

36-20-391-7558

e-mail címek: info@chippendaleboys.hu
www: www.chippendaleboys.hu/

Chippandalek


Csaba

Hirdetések

eXTReMe Tracker